2014 m. rugpjūčio 22 d., penktadienis

Bourjois bronzantas



     BOURJOIS, 1863 m. įkurta Alexanderio Napoleono Bourjois, – viena seniausių Prancūzijos kosmetikos bendrovių. A. N. Bourjois, įkvėptas žymių aktorių, tokių kaip savo draugės Sara Bernar, sukūrė labai aukštos kokybės teatrinio makiažo liniją, išgarsinusią jį visame pasaulyje. Šiandien BOURJOIS – viena seniausių ir sėkmingiausiai veikiančių dekoratyvinės kosmetikos bei parfumerijos bendrovių, priklausančių tai pačiai privačių įmonių grupei kaip „Chanel“, „Ungaro“.
    Kaip jau supratote, šiame poste vėl rašysiu apie Bourjois kosmetiką. Šį kartą ant mano analizuojamojo stalo atsirado Bourjois Delice de Poudre bronzantas. Švelnios rudos spalvos, nėra oranžinio efekto, bet suteikia lengvo, natūralaus blizgėjimo. Bronzantas išskirtinis- jis kvepia ir atrodo kaip šokoladas. Tiesiog norisi jo atsikąsti... Valgyt jį būtų nuodinga, o ar nekenkia naudoti ant odos? Nagi, išsiaiškinam :)



SUDĖTIS





Talc(absorbentas, saugo odą), Nylon-12(standiklis, minkštiklis), Octyldodecyl Neopentanoate (minkštiklis, kondiciuonuoja odą), Polymethyl Methacrylate(suformuoja plevelę, klampumą reguliuojanti medžiaga), Lauroyl Lysine(kondicionuoja odą), Magnesium Myristate(drumstiklis), Magnesium Stearate(kosmetinis dažiklis), Tocopheryl Acetate(vitaminas E, antioksidantas), Methylparaben(konservantas, neigiamai veikia endokrininę sistemą), Propylparaben (konservantas, toksiškas), Parfum (kvapiklis)(Fragrance), PEG-8(drėkiklis, tirpiklis), Tocopherol(drėkiklis, antioksidantas, gali kimšti poras), AscorbylPalmitate(antioksidantas,gali kimšti poras), Ascorbic Acid (gydo, šviesina odą, antioksidantas), Citric Acid (reguliuoja pH), Benzyl Benzoate (konservantas, tirpiklis, sukelia dermatitą), Coumarin (kvapų sugeriklis, Sukelia dermatitą), Limonene (kvapiklis, gali erzinti odą, sukelti alergiją), Linalool(kvepalų ingredientas, gali erzinti odą, elergenas.


ĮVERTINIMAS

    Tokio rezultato ir galima tikėtis. Nėra baisi ir kenksminga sudėtis, tačiau tikrai aš nenaudočiau kiekvieną dieną. Bronzantas turi gan stiprų kvapą, taigi nelabai tinka merginoms jautrioms alergenams. Taip pat gali kimšti poras ar kitaip erzinti odą. Kaip iš tokios garsios fimos, leidžiančios aukštos kokybės produkciją (bent pati taip skelbia), galima tikėtis daugiau, nors  vaizdinis rezultatas mane labai tenkina, tačiau visada galima ieškoti alternatyvų. Bronzanto kaina apie 40 Lt.  

Nuorodą į bronzanto video review galite rasti paspaudę ČIA





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą