2014 m. rugpjūčio 22 d., penktadienis

NYX eyeliner'is


 


     Šiandien mano akis ryškino NYX Felt Tip Liner'is. Apvadas suteikia tokį efektą, kokio ir tikitės: ilgalaikio, nenubyrančio/trupančio, ryškaus, atsparaus vandeniui, lengvai brėžiančio...  Nėra ką daugiau apie jį ir pasakyti. Žiūrime į sudėtį. :)








SUDĖTIS


Water(tirpiklis), acrylates copolymer(sudaro plevelę, rišiklis), butylene glycol(drėkiklis), beheneth-30(emulsiklis), phenozyethanol(konservantas, galimai toksiškas), aminomethyl propanol(reguliuoja pH, pasitaiko pavojingų priemaišų), laureth-21(emulsiklis), rosmarinus oddicinalls leaf extract(tonikas, pasižymi antibakterinėmis savybėmis), chamomilla recutita extract, hydrolyzed(antioksidantas, gydo ramina odą), conchiorin protein(kondicionuoja odą), perilla ocymoides extract(tonikas), aloe barbadensis extract(drekina, ramina odą), methylparaben(konservantas), ethylparaben(konservantas), propylparaben(toksiškas, kenkia endokrininei sistemai).

ĮVERTINIMAS

      Minusas, kurio pradžioje nepaminėjau yra tai, kad apvadą reikia laikyti vertikaliai. Aš jį laikiau kosmetinėje, tai tik ištraukus jis net nebrėžia, yra sausas. Tai matosi foto viršuje. Kalbant apie sudėtį, galima pasakyti, kad tikrai nėra saugi kasdieniam naudojimui. Labiausiai kenkia vėlgi tie patys parabenai, konservantai. Kaina yra 45 Lt. 

Nuoroda į NYX liner'io video review galite rasti ČIA


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą