2014 m. rugpjūčio 24 d., sekmadienis

Delia HF šilkas



     Delia HF plaukų šilkas šio posto kaltininkas. Priemonė apsaugo nuo karščio, fiksacinio lako ar putų poveikio, saugo galiukus nuo skilinėjimo, maitina plaukus. Mano plaukai buvo labai nualinti, praradę blizgesį, pasišiaušę. Nusipirkus nedidelį kiekį šio šilko kaip ir  nenusivyliau. Plaukai atsigavo ir tapo pastebimai sveikesni.

SUDĖTIS

cyclopentasiloxane(minkštiklis, kondicionuoja plaukus), Dimeticonol(silikono polimeras, drėkiklis, minkštiklis), Phenyl Trimethicone(antistatikas), Parfum(kvapiklis), Limonene(kvapiklis, tirpiklis), Hexyl Cinnamal(kvepalų ingredientas, EU ribojamas), Linalool(kvepiklis, alergenas), Citronellol(kvapų sugeriklis, galimai toksiškas), Benzyl Salicylate(UV absorbentas, trikdo endokrininę sistemą), Methylpropional(kvepalų ingredientas, toksiškas), Geraniol(kvapiklis, galimai toksiškas), Ethyl Ester of Hydrolized Silk(šilkas).


ĮVERTINIMAS

   Šilkas ilgalaikio efekto neduoda. Plaukai švilga tik kol naudoji, tai reiškia nėra labai maitinami, tik sukuriamas išorinis silikono sluoksnis, kuris duoda blizgėjimą. Taip pat turi gan stiprų kvapą, kuris gali būti alergenas. Sudėtis, kaip matome, nežaliuoja, taigi, pasirinkime geresnę priemonę plaukams. Kaina apie 25 Lt.

Video review (rusų kalba) galite pamatyti ČIA




2 komentarai:

  1. Naudojau šitą, nežinojau, kad kenksmingas. Žiauriai fainas blogas!

    http://vysniubomba.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šaunu, kad randat savo naudotus ar naudojamus produktus. ;) Ir ačiū už nuomonę. Būtinai pažiūrėsiu tavo blogą :)

      Panaikinti