2014 m. rugpjūčio 20 d., trečiadienis

Kūno sviestas COCONUT BUTTER

   
       Kūno sviestas Beuty Formulas su kokoso sviestu ir vitaminu E. Vienas iš mėgstamiausiu mano kremų dėl lengvo tepimo, ilgai išsiliekančio malonaus kokoso kvapo bei gero drėkinimo. Įdomu pasidarė kas slepiasi  mėgstamo kremo viduje.....
SUDĖTIS



Water (tirpiklis), Mineral Oil (gaunamas iš naftos, tirpiklis, minkštiklis, gali būti kenksmingų priemaišų), Cetyl Alcohol( minkštiklis, gali kimšti poras), Stereath-30(tirštiklis), Glycerin(drėkiklis, tirpkilis), Propylene Glycol(minkštiklis, kondicionuoja odą), Glyceryl Stearate(minkštiklis), Dimethicone(silikonas, minkštiklis), Parfum(kvapiklis), Methylparaben(konservantas, neigiamai veikia endokrininę sistemą), Propylparaben(konservantas, neigiamai veikia endokrininę sistemą), Tocopherol(vitaminas E, drėkiklis), DMDM Hydantoin( pavojingas konservantas, Išskyria formaldehidą, potencialius koncerogenus, erzina akis ir plaučius)

ĮVERTINIMAS
   
      Hmmm... Paskaitai ir nebesinori teptis. Ir tikrai šis buvo paskutinis kartas kai perku šį kremą. Kremas turi drekiklių, tačiau konservantai tikrai prasti ir toksiški. Geriau netaupyt pinigų ir nusipirkt tikrą kokosų aliejų :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą