2014 m. rugpjūčio 23 d., šeštadienis

Bourjois kompaktinė pudra



      Kitas taikinys vėlgi iš Bourjois linijos. Kompaktinė pudra Healhy balance. Pudra tinkanti visų tipų odai, paliekanti matinį efektą ir puoselėja odą. Na, bent taip teigia gamintojai nurodydami, kad sudėtyje esantis japoniškas persimonas- sutraukia poras ir pašalina odos blizgesį, o japoniška yuzu citrina drėkina sausas odos vietas. Man pudra patinka. Lengvai pavyko atitaikyti spalvą. Neišlenda blizgesys, tolygiai pasidengia, maloniai kvepia. Nepastebėjau, kad poros užsikimštų, bet ir sutraukimo nebuvo.  




SUDĖTIS

TALC(absorbentas, saugo odą),NYLON-12(standiklis, minkštiklis),OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE(minkštiklis),KAOLIN(absorbentas),ISOSTEARYL NEOPENTANOATE(esteris, tirpiklis, rišiklis),DIPHENYL DIMETHICONE/VINYL DIPHENYL DIMETHICONE/SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER(rišiklis,klampiklis),ZINC PCA(drėkiklis, skatina odos atsinaujinimą, mažina riebumą),METHYLPARABEN(konservantas, neigiamai veikia endokrininę sistemą),PARFUM (kvapiklis)(FRAGRANCE),TOCOPHERYL ACETATE(drėkiklis, antioksidantas, vitaminas E),ZINC STEARATE(kosmetinis dažiklis),AQUA (WATER)(tirpiklis),BUTYLENE GLYCOL(drėkiklis, tirpiklis),PROPYLPARABEN(konservantas, neigiamai veikia endokrininę sistemą),DIOSPYROS KAKI FRUIT EXTRACT(kondicionuoja, saugo odą),CITRUS JUNOS FRUIT EXTRACT(kvapiklis, kondicionierius).



ĮVERTINIMAS
       
       Sudėtis tikrai atitinka aprašymą. Yra drėkinamųjų, odą puoselėjančių, riebumą mažinančių dalių. Tik iki tobulumo pritrūko vieno laiptelio. Tas laiptelis- konservantai, bet dėl tiek net ranka nekiltų rašyt kažką blogo apie pudrą. Kaina apie 40 Lt, nėra maža, tačiau už tokią sudėti (jeigu dar atitinka jūsų odą) yra puikus pasirinkimas makiažo užbaigimui. :)

Video review apie šią kompaktinę pudrą pamatysitę paspaudę ČIA 




2 komentarai:

  1. Naudojau šią kompaktinę pudrą, patiko, daro ką ir žada, tačiau turėjau nustoti naudoti dėl sudėtije esančio talko - jis kemša poras sukelia bėrimus.
    Geras įrašas:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Talkas išvis gan dviprasmiškas dalykas. Daug kas jo bijo, tačiau jo kiekis nebūna toks dielis, kad kimštų poras. Talkas labiausiai kenkia, kai patenka į plaučius jo įkvėpus.

      Panaikinti