2014 m. rugpjūčio 23 d., šeštadienis

Grace Cole lūpų balzamas


  Nuostabaus kokoso ir laimo citrinų kvapo Grace Cole firmos lūpų balzamas. Balzamas atgaivina odą, ją suminšktina. Efektas išlieką ilgą laiką. Jo talpa tik 12g, tačiau užtenka ilgam. Vienintelis minusas, kad reikia tepti su pirštu/šepeteliu.





SUDĖTIS



Polybutene(rišiklis), Ethylhexyl Palmitate(tirpiklis, minkštiklis), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil)(minkštiklis), Ozokerite(rišiklis, emulsiklis), Petrolatum(vazelinas, antistatikas), Polyethylene(tirštiklis, netinka naudoti ant pažeistos odos), Phenoxyethanol(konservantas, galimai toksiškas, netinka naudoti aplink burną), Aroma (kvapiklis)(Flavor), Benzyl Benzoate(konservantas, tirpiklis, sukelia dernatitą), Citral(kvepalų ingredientas, gali erzinti odą), Limonene(kvapiklis, gali dirginti, alergizuoti).



ĮVERTINIMAS

    Sudėtis tikrai nėra gera, nors yra daug minkštiklių. Jeigu norite atkurti pažeistas, sausas lūpas geriau pasirinkite kitą variantą.Taip pat turėtų vengti kvapams alergiški žmones. Balzamo kaina yra apie 10Lt. Aš antrą kartą nemokėčiau, nors ir kokį efektą iš išorės duoda... 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą