2014 m. rugpjūčio 21 d., ketvirtadienis

Isadora eyeliner/akių apvadas



     Ir kaipgi makiažas be akių apvado... Pirmasis mano bloge bus aprašytas IsaDora eyeliner'is. Gamintojas rašo: Skystas akių apvadas su smailia plunksnele. Lanksti ir smaili plunksnelė leidžia lengvai nubrėžti itin siaurą ar storesnę akių liniją. Greitai džiūsta ir ilgai išlieka. Tinka jautrioms ir nešiojančioms kontaktinius lęšius.Be kvapiųjų medžiagų. Patikrinta kliniškai. 

     Neveltui aš jį pasirinkau pirmąjį. Jis vienas geriausių mano naudotų. Lengvai tepasi, tiksli linija, ryški, ilgai išliekanti spalva. Kas man aktualiausia, tai kad atsparus vandeniui, bet su makiažo valikliu greitai nusivalo ir nepalieką juodos odos. Kaina vidutiniškai apie 55 lt. Na, nėra maža, bet kokybė tikrai gera, be to užtenka mažo tūrio ilgam.







SUDĖTIS







Water( tirpiklis), Propylene Glycol(tirpiklis, drėkiklis), Tromethamine( pH reguliuoja), Citric Acid(reguliuoja pH), Oleyl Alcohol(minkštiklis, emulsiklis), Magnesium Aluminium silicate(tirštiklis, emulsiklis. Gali erzinti akis,pavojingas įkvėpus), Stearic acid(minkšiklis), Glyceryl stearate(minkštiklis, emulsikls), Cellulose(absorbentas), Hectorite( molio mineralas, absorbentas), Xanthan Gum(rišiklis, emulsiklis), Acrylates( suformuoja plevelę, pasitaiko kenksmingų priemaišų), Methylparaben(konservantas), Ethylparaben(konservantas, tačiau kenkia endorkininei sistemai), Iron oxides(pigmentai)

IŠVADA


      Sudėtis nėra pati geriausia, gana daug vidutinio saugumo medžiagų, tačiau nėra nei vienos už raudonos ribos. Kaina nėra palyginus maža, todėl manau, kad galima rasti ir geresni variantą, kuris nekeltų gresmės mūsų organizmui. Bet.. Kiekvieno mūsų pasirinkimas, kokią kosmetiką naudoti. :)



P.S. procentai nelabai tikslus, nes geltonos spalvos medžiagos yra GALIMAI kenksmingos arba VIDUTINIO saugumo.

2 komentarai:

  1. Perskaičiau visus tavo įrašus. Nenustok rašyti, nes savo blog'e pateiki daug naudingos informacijos. Įsigijai viena didžiausių fanių :))

    http://glowingwish.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai malonu, nes nesu tikra ar kas skaito, ar kam patinka, idomu. Šaunu tada, nes postų jau prisiplanavus daug turiu ;)

      Panaikinti